Архів 2018 року

Новорічний креатив від Молодіжної дорадчої ради

   Новий рік відноситься до числа воістину чарівних свят, які з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Прагнучи створити в міській малій академії наук учнівської молоді атмосферу, відповідну духу цього зимового торжества, молодь представила художній майстер-клас новорічних сніговиків, які прикрашають вікна закладу.

   Передноворічну атмосферу та святковий настрій напередодні Нового року дарують вихованці Молодіжної дорадчої ради при міському голові всім містянам та ... 

22 грудня 2018



Щиро дякуємо за участь у благодійній акції "Книжка, іграшка - для дітей"

      Останні дні грудня завжди пов’язані з передсвятковою метушнею, завершенням справ, підбиттям підсумків та складанням планів на наступний рік. Та у цьому шаленому коловороті вихованці Молодіжної дорадчої ради при міському голові мають ще одну подію – це акція «Книжка, іграшка - для дітей». Для багатьох це вже не просто участь у акції – це добра традиція, без якої неможливо на повну відчути смак Різдва, це те, чого з нетерпінням чекаєш увесь рік...    

20 грудня 2018



УВАГА! Акція до Дня Святого Миколая!

  Молодіжна  дорадча  рада  при міському голові запрошує долучитися  до щорічної благодійної акції “Книжка, іграшка - для дітей”.

   Метою акції є збір книжок, іграшок, пазлів, конструкторів, канцтоварів для привітання дітей з Днем Святого Миколая. 

  Акція  триватиме  з 3 по 14 грудня 2018 року.  Речі приймаються Шосткинською міською Малою академією наук учнівської молоді.

   19 грудня 2018 року всі подарунки будуть передані дітям, які перебувають на лікуванні у міській дитячій лікарні та дітям-інвалідам реабілітаційного центру.

      З організаційних питань звертатися за адресою: вул. Садовий бульвар, буд 11, (ІІІ-й поверх), телефон (05449) 7-12-56. Заздалегідь вдячні за участь у балгодіній акції!  

3 грудня 2018



Стартував перший етап школи "Агенти змін.Діти"

  5–11 листопада 2018 року стартував перший етап проекту «Агенти змін. Діти» 2018/2019 з популяризації неформальної громадянської освіти в Україні. Він розроблений на методичних засадах Школи з громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» НЦ «Мала академія наук України», що була заснована у 2015 році освітнім тренером і дитячим психологом Катериною Клюзко. Новий розширений проект має повну назву «Підлітки змінюють ...

13 листопада 2018



Осінь – неймовірна пора

     Осінь – неймовірна пора. Красота осіннього парку нікого не залишить байдужим. Чому б не скористатися прекрасним антуражем, створеним природою, та не влаштувати невелику фотосесію?

  В останні теплі дні жовтня новоспечений колектив Молодіжної дорадчої ради при міському голові у неймовірно казковому парку Свободи влаштували собі осінню фотосесію...

 

22 жовтня 2018



Відбулися вибори голови Молодіжної дорадчої ради

   Безумовно, вибори голови Молодіжної дорадчої ради при міському голові є однією з головних подій молодіжного парламенту. Цього разу вони відрізнялися від попередніх і 18 жовтня проходили у формі рольової гри, в якій брали участь тільки дійсні члени дорадчої ради, які були присутні на тренінгових занняттях на згуртування колективу.

   Оснач Іван (ШНВК:СШ - ліцей), Печко Дарія, Рожков Артем (гімназія) та Коротченко Дарія (ШЗШ №4) ...    

18 жовтня 2018


Свято вишиванки у Верховній Раді України

   17 травня, у такий важливий та значимий для кожного українця день, Молодіжна дорадча рада при міському голові відвідала місце, де твориться історія нашої держави. Завдяки ініціативі та сприянню народного депутата України Ігоря Федоровича Молотка, відвідування Верховної Ради земляками вже стали традицією.

       Старшокласники змогли на власні очі побачити єдиний законодавчий орган нашої держави ...  

18 травня 2018



Всесвітній день пам’яті померлих від СНІДУ: боротьба за життя

  За ініціативою Всесвітньої організації охорони здоров’я кожну третю неділю травня проводиться День пам’яті померлих від СНІДу. Головним покликанням пам’ятної дати є – вшанування пам’яті людей, які пішли з життя через СНІД, привернення уваги населення до проблеми ВІЛ/СНІДу, профілактики цього захворювання, а також привернення уваги влади до ...

     

16 травня 2018



Це дерево для тебе, Шостко!

   Велике,  зелене  дерево  здавна символізує процвітання, здоров’я та кохання. Тому найкращий спосіб висловити свої почуття маленькій батьківщині – дружною родиною містян посадити дерево й зберегти його для майбутніх поколінь.

      7 травня Молодіжна дорадча рада при міському голові долучилася до масштабної акції з висадження екзотичних для нашої місцевості дерев...

07 травня 2018



50-річчю позашкільного закладу присвячується

     До святкування ювілейної дати, 50-річчя позашкільного закладу, Молодіжна дорадча рада при міському голові вирішила зробити свій внесок. Напередодні святкування молодь зустрілася з людиною, яка керувала будівництвом Будинку піонерів (з 1992 року правонаступником якого є ЦЕВ).

     З 2010 по 2013 роки МДР працювала над книгою «Сторінки історії Шосткинської міської ради. ХХ століття»...

26 квітня 2018



Щира подяка всім: в Шостці підвели підсумки Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця, 2018"

 

  Вже 13-тий рік поспіль в Шостці проходить акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Цьогорічна акція має назву «Почуй світ!», яка покликана допомогти дітям одержати сучасне високотехнічне лікування і водночас - це випробування на доброчинність, допомога у спрямуванні в правильне русло творчого потенціалу та запалу нашої молоді, виховання високих моральних цінностей, співпереживання і небайдужості,.. 

23 квітня 2018



Без права на забуття

     11 квітня світ відзначає Міжнародний день визволення в'язнів нацистських концтаборів. Друга світова війна закарбувалася в історії численними злочинами проти людяності. Серед них - страхітливі табори смерті Дахау, Треблінка, Аушвіц, Бухенвальд та інші, створені з ініціативи гітлерівців. Людинонена-висницька ідеологія проголошувала расову, національну, релігійну нетерпимість, унаслідок чого загинули мільйони людей...

11 квітня 2018



Стартувала ХІІІ Всеукраїнська акція "Серце до серця"

    ️       2 - 22 квітня 2018 року - ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!».

  Збираємо коши для дітей з вадами слуху, для придбання медичного обладнання у обласні дитячі лікарні України. Акція  відбуватиметься  13-й  рік поспіль. 

   За попередніх 12 акцій волонтери фонду зібрали більше 32 мільйонів гривень та закупили більше 1500 одиниць нового, сучасного обладнання, яким безкоштовно користуються маленькі пацієнти по всій країні.

      В  Україні  налічується  близько  300 тис. дітей і більше 1 млн. дорослих з вадами...

02 квітня 2018